Instruccions / directrius en el “Circuit de cordes”

Aquest tipus de circuit de cordes HRC és únic. El nostre equip de seguretat tècnic en els circuits de cordes HRC està en perfecte ordre i estat. No obstant això, l’ús correcte dels equips de seguretat és responsabilitat única dels participants. Per tant, és imprescindible estar concentrat i acurat amb un mateix i amb l’equip de seguretat i els engranatges fixos.

Si us plau, protegeixi’s a si mateix mitjançant l’observació de tots els nostres senyals d’advertència i informació, informació de seguretat, condicions generals i les següents instruccions / directrius. Al llarg de l’estada al circuit de cordes totes les instruccions del personal han de ser respectades. Tots els clients han de prendre part en la completa instrucció de seguretat, teòrica i pràctica duta a terme pel nostre personal. L’equip de seguretat (arnés, corda de seguretat amb mosquetons i corró de seguretat) no es pot utilitzar sense participació en la instrucció de seguretat duta a terme pel nostre personal. Després de la instrucció de seguretat, cada participant ha de tenir cura del seu equip de seguretat i realitzar el circuit per si mateix.

Directrius especials per al circuit de cordes EVEREST

Els dos mosquetons de seguretat sempre necessiten estar enganxats al cable de seguretat. En canviar els mosquetons a un altre cable només un mosquetó pot ser retirat i després enganxat en un altre cable. Mai retiri els dos mosquetons de seguretat al mateix temps del cable de seguretat!

Si us plau, comproveu l’equip de seguretat de la seva parella. Cada mosquetó de seguretat està llavors controlada per 4 ulls (els seus i els de la seva parella) que són sempre millor que 2.

A cada element només pot passar per 1 persona alhora. No hi pot haver més de 3 persones a cada plataforma al mateix temps. Les àrees tancades o restringides, no s’han de creuar. Els nens amb una alçada inferior a 1,40m d’alçada, necessiten estar acompanyats per un adult durant el circuit. Grups escolars i els grups infantils (per cada 5 nens inferiors a 1.40 m), opcionalment poden estar acompanyats per un adult o necessiten reservar el personal de seguretat addicional.

L’accés al Circuit de cordes requereix una condició física i mental que no sigui un perill ni per a vostè ni per als altres participants. En cas de dubte consulti al nostre personal de seguretat i informeu-nos sobre qualsevol problema de salut. Les persones sota efectes de l’alcohol, drogues etc NO PODEN PARTICIPAR!

L’entrada al Circuit de cordes requereix una alçada mínima de 1,30 m. Les persones que pateixen d’alguna malaltia i / o estiguin sota tractament mèdic, com ara les malalties de la columna vertebral, els ossos o del cor, hipertensió, malalties cardiovasculars i també les dones embarassades i les persones amb un pes superior a 120 kg NO PODEN participar per raons de la seva pròpia seguretat! El nostre personal està autoritzat per excloure les persones que no compleixin amb les exigències requerides descrites anteriorment (tant mentals com de condició física).

Normativa general i recomanacions EVEREST

Quina roba es recomanable?

Recomanem roba còmoda, roba d’esport amb sabatilles d’esport o de senderisme. També pot utilitzar guants. En condicions de pluja també es recomana portar un impermeable.

Els nens també poden utilitzar el circuit de cordes?

A qualsevol nen amb una alçada mínima de 1,40m se li permet pujar sol. Els nens menors de 1,40m haurien de pujar acompanyats d’un adult. Els nens menors de 1,30m no poden utilitzar el circuit de cordes altes.

Però els nens d’entre 3 i 8 anys d’edat i amb una alçada entre 1,10m / 1,50m disposen d’un exclusiu recorregut infantil. El preu del Circuit Infantil, inclou només un recorregut del circuit.

Els nens / adolescents menors de 18 anys d’edat se’ls permet utilitzar el circuit de cordes altes sense autorització?

No. Els nens i adolescents menors de 18 anys, que volen pujar sols al circuit de cordes han de tenir un formulari de consentiment de qualsevol dels seus pares o cuidadors.

Se suspèn l’activitat alguna vegada?

Únicament es suspèn l’activitat per condicions meteorològiques adverses, com tempestes elèctriques, forts vents, trons, calamarsa etc. Per raons de seguretat, en aquestes condicions el circuit seria tancat, i només en aquests casos es lliurarà un val per a un altre dia equivalent al temps no utilitzat, segons disponibilitat.

Quant de temps m’és permès utilitzar en el circuit de cordes?

Podeu utilitzar durant un temps màxim de 3 hores el circuit de cordes.

S’accepten targetes de crèdit?

Si, pot pagar amb targetes de crèdit (Visa, Mastercard) o en efectiu

Disposa el parc d’aparcament propi?

Sí, el parc disposa d’aparcament no vigilat. No deixeu objectes de valor al seu vehicle. Everest Costa Brava no es fa responsable de cap objecte, objecte de valor o desperfectes en el vehicle.

Es permet l’entrada de menjar i beguda al parc?

No. L’Everest Costa Brava disposa del seu propi servei de bar on podrà gaudir d’una gran varietat de productes.

NORMATIVA CIRCUIT DE CORDES
VEURE AUTORITZACIÓ PER A MENORS DE 18
VEURE AUTORITZACIÓ PER A GRUPS