Moltes vegades passa que un amic o un familiar es casa i no sabem què activitats fer perquè el seu comiat de solter sigui única i diferent a l’habitual. Totes les activitats que es realitzen en un comiat de solter solen ser similars i, encara que són moments especials que solament es viuen una vegada en la vida, a tots ens agrada que siguin diferents, especials i que els participants no ho oblidin mai.

Activitat sorpresa per al nuvi o la núvia

D’entrada, és molt probable que el nuvi o la núvia que va a casar-se en breu no s’imagini que una de les activitats, segurament la més diferent a la resta, sigui una gimcana a força de proves molt divertides i amb un denominador comú: Diversió a dolls! Bé… i descàrrega d’adrenalina 😛

Quines activitats es poden fer en un comiat de solter?

Al parc d’activitats per a comiats de solter Everest Costa Brava es poden fer moltes activitats pensades perquè un comiat de solter es transformi en una activitat única.

Us proposem un parell d’idees per tirar-vos un cable a l’hora d’organitzar l’esdeveniment dels nuvis:

Una opció és que tots aneu disfressats a el parc d’aventura i així és més divertit, us assegureu uns riures!

Com la seguretat és un dels pilars de el parc d’activitats per a comiats de solter, una altra opció pels més atrevits pansa per embenar els ulls al nuvi o núvia i que realitzi algunes de les activitats amb un sentit menys, el de la vista. Serà una experiència molt divertida… almenys per a la resta perquè per als nuvis… 😀

Evidentment aquestes solament són unes idees, però segur que el comitè d’amics o familiars que s’encarreguin de muntar el comiat de solter tindran més idees i segur que molt divertides.

Ah! No oblideu compartir-les amb nosaltres per ajudar a futurs comiats de solter.