Hem parlat recentment del TEAM BUILDING quant a relacions personals al món laboral, en empreses amb treballadors que aposten per una major complicitat i bon ambient de treball en el dia a dia.

Això es pot extrapolar a altres aspectes de la vida i a diferents edats. El TEAM BUILDING es pot usar en relacions familiars, en amistats i fins i tot practicar escalada en col·legis i instituts pot ajudar a millorar les relacions dels alumnes pre-adolescents o adolescents i potenciar les seves habilitats socials cooperant entre ells.

En Everest Costa Brava disposem de preus especials i descomptes per a nens i grups d’escoles i instituts, ho podeu veure al següent enllaç. També disposem d’avantatges en el preu de l’entrada per a joves amb carnet jove, famílies nombroses o persones subscrites a alguns periòdics, saps si tens algun avantatge disponible per a tu? Comprova-ho al següent enllaç!

Escalada per a instituts

Els alumnes podran descarregar tota aquesta adrenalina acumulada amb les diferents activitats entre les cordes, sortejant les diferents bigues de la plataforma, superant la prova de pneumàtics o travessant les nostres barques amb la major agilitat possible.

Escalada per a col·legis

També disposem d’escalada pels més petits de la casa, si tenen entre 3 i 8 anys i +1 metre d’altura i, per tant, estan en un col·legi de primària.

Els professors poden portar als nens a una activitat que els encantarà gaudint de totes les activitats de les quals disposa el nostre recorregut infantil d’escalada sempre partint de la major seguretat que ofereixen les nostres instal·lacions i seguint les indicacions dels nostres monitors que us informaran a tot moment.

Team building per a nens

Que els nens practiquin activitats com la escalada per a col·legis i instituts ajudarà al seu desenvolupament psicomotriu i a cooperar entre ells si es practiquen una sèrie de jocs en equips, així la competitivitat farà que els seus sentits estiguin sempre alerta, passant una estona divertida entre els seus amics en un entorn segur.

A més, és ideal per a pràctica de escalada i superació de les seves pròpies pors i límits personals en activitats individuals, fomentant l’autonomia dels nens i adolescents que, en trobar-se en una edat complicada, ajuda al seu desenvolupament personal individual.

Demaneu-nos més informació sense cap mena de compromís!